Nieuwtjes van de peuters

Wij hebben weer hele gezellige weken achter de rug. De afgelopen periode waren wij bezig met de lente dat was dan ook ons thema. Wij hebben onze eigen zakjes met zaadjes gemaakt. De kinderen gingen de zakjes versieren, aarde erin doen, zaadjes erin doen en daarna op het raam hangen. En wat gingen de zaadjes goed groeien! Bij veel van jullie groeien ze nu thuis verder.  

Ook hebben wij kennisgemaakt met kleuren die ontstaan door het mengen van 2 kleuren! Wat vonden jullie dat magisch! Op elk handje een andere kleur en wrijven over elkaar en dan heb je zo een kleur gemengd. Wij deden dit 1 op 1 met jullie en wat genoten jullie van die 1 op 1 aandacht.  

Gym slaan jullie natuurlijk nooit over want jullie hebben daar zoveel plezier in. Wij zien elk kind ook echt groeien in zijn of haar ontwikkeling door de gym jullie durven steeds meer.  En het leuke is dat de kindjes van de maandag en donderdag nu ook vaker gym zullen hebben. Hoezo dan? Nou juf Sandra heeft haar papiertje en is bevoegd om de peuters gym te mogen geven.

De bloemendagen in limmen konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Jullie mochten groep 5 helpen met het maken van het bloemenwerk. Ook gingen wij gezellig met de bolderkar erop uit om de kunstwerken te bewonderen.  

 Voor de vakantie waren er natuurlijk de koningsspelen bij ons op school. Wij hebben gezellig met z’n allen ontbeten en hebben ons daarna aangesloten bij de koningsspelen. 

Ook hebben wij afscheid genomen van 3 kinderen die nu naar de basisschool zijn. Dag lieve Tim, Milou en Lynn veel plezier op school! 

peuters 1 peuters 1
peuters 2 peuters 2
peuters 3 peuters 3
peuters 4 peuters 4
peuters 5 peuters 5