DANK

Heel trots en dankbaar.

Met alle liefde wil ik iedereen bedanken. 

Wat een mooi afscheid is mij gegund.  

Ik hou Het Kleurenorkest, de leerlingen, collega’s, ouders,  opa’s&oma’s en zoveel betrokken in mijn hart.  

Heel veel plezier op de prachtige school Het Kleurenorkest, wat door zoveel inspirerende mensen wordt gedragen. Fijn dat onze school er is.  

Ik blijf welkom voor ”de leerkrachten training NLP” en ”de ouderavonden NLP”. Dus wie weet ”Tot ziens op school en anders vast op een andere plek. ” 

Iedereen ontzettend bedankt voor intense, mooie jaren. Met alle uitdagingen die er zijn geweest (corona,  ziek en zeer, doelen..) zijn er nog veel meer hoogtepunten geweest: Kleurenorkestdag,  Kleuren Got Talent KGT, opa en oma ochtend, appeltaartochtend voor nieuwe ouders, Oudercafé, KleurFest, de fotowand, tutorlezen, adaptief werken, rekenen, spelling en lezen eerst de strategie en dan in thema en verhalen verwerken, met de bovenbouw de wereldoriëntatie vakken delen, heerlijk geschiedenis geven, de kippen en konijnen, de mooie pleinen, de moestuin, de karren op het plein, de leuke gymmeesters, de gezelligheid, de samenhorigheid  de leerlingenraad... nou ik kan nog wel even doorgaan... maar laat ik afsluiten met één van mijn persoonlijke favorieten: de portfolio’s. De zwarte map als TROTS OP MAP. Prachtig en wat een mooie dingen worden en geleerd en gemaakt. En de blauwe portfolio  waarin kind en leerkracht beschouwt hoe het gaat. En waar je meer van wilt doen of soms een tip 😉: is het handig om meer te oefenen of het misschien anders te leren? Hoe GROEI en ontwikkeling je optimaal met huidige doelen. 

En dan nog een portfolio! De leerkrachten hebben dit ook zelf. Blijven groeien, reflecteren en leren.  En wat een TOP team. Trots op allemaal.  

Ik ben heel dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van dit proces en van Het Kleurenorkest. Voor altijd in mijn hart. 

Nu op naar een nieuwe uitdaging. Blij dat na 25 jaar ”juffen” en allerlei taken in het onderwijs me dit weer gegund is.  Training geven en coachen vind ik ook heel leuk en sommige keuzes zijn dus niet makkelijk, maar op lange termijn is een nieuwe uitdaging ook weer heel gaaf. 

Het ga iedereen heel goed. Tot ziens. waar het ook mag zijn.  Dank voor de contacten en verbinding die we hebben gehad. 

 

Met lieve groet, 

Mariëlle 

 

P.s.: Aangezien ik uit de systemen ga, zal ik geen berichten meer lezen 😉, maar zorg goed voor jezelf en de kinderen.  Dus veel plezier allemaal.  Xx

 

CM_Photogrid_1701094053031 CM_Photogrid_1701094053031