Nieuws uit groep 7/8

gezellige boel

En dan zit de eerst maand er alweer op. En dan terugkijkend denk ik: Wat hebben we veel gedaan zeg! Vandaag zei een van de leerlingen: ‘Wat een fijne dag. Appeltaart gehad en een muffin.’  We hadden vandaag namelijk muffins versierd om te geven aan iemand die je wat extra aandacht wilt geven. Dit in het kader van de week tegen de eenzaamheid. Vraag maar even aan uw kind aan wie hij/zij het heeft gegeven. Dit alles werd georganiseerd door Annemarie van Conquista. En nou wilde het toeval dat we er nog wat over hadden. Nou de kinderen wilden best delen hoor. De betreffende leerling had wel veel geluk, want ze kreeg ook nog appeltaart van juf Hedi omdat ze nieuwe ouders had over het portfolio.  Ja dat soort dingen hoort ook bij 7/8.

Uiteraard zijn we ook nog in de fase dat we af en toe aandacht geven aan de groepssfeer. Want voor groep 8 geldt natuurlijk dat het hun laatste jaar is. En daar maak je natuurlijk een onvergetelijk mooi jaar van.

Vorige week hadden we een beetje een feestweek: Woensdag ‘Kleurenfeestdag’ en vrijdag ‘Kleuren got talent’. Het moment dat je lekker op het toneel je kunsten kunt presenteren. Wat was het weer gezellig om zo met z’n allen in de aula te genieten van en met elkaar.

Ook zijn we vorige week gestart met de Kinderpostzegels. Langs de deur met een vriendelijk woord. Ook om op zo’n moment iets voor een ander te doen. En de score?? Geweldig!!

Ook zijn we erg creatief bezig geweest met folie. Je favoriete sport/hobby uitbeelden. Erg leuk!

En dan hebben we ook nog elke donderdag en vrijdag juf Pam in de klas. Wat een gezelligheid!

Al met al een leuke tijd in groep 7/8.

Groetjes Daan

 

IMG_2271 IMG_2271
IMG_2294 IMG_2294
IMG_2441 IMG_2441
IMG_2576 IMG_2576
IMG_2581 IMG_2581