Kinderkoor

 

Beste kinderen en ouders/verzorgers,

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen en daarmee is ook het kinderkoor weer van start gegaan. Afgelopen donderdag, 7 september, hebben we de eerste repetitie gehad en aansluiten tot deze muzikale bijeenkomst kan nog steeds. Repetities zijn het hele jaar door, tijdens de reguliere schoolweken, op de donderdag na schooltijd van 14.45 tot 15.30 in de Corneliuskerk. We beginnen met wat lekkers en iets te drinken uit school en zullen daarna gezellig samen muzikaal aan de slag gaan en vooral veel zingen. 

Ongeveer 8 keer per jaar zingen we tijdens een gezinsviering op zaterdagavond of zondagochtend in de kerk. De allereerste viering van dit jaar staat al op het rooster, deze gaat over ons nieuwe jaarthema ’Houvast’ en wordt gehouden op zaterdag 14 oktober van 18.45 tot 20.00 in de kerk.  

Iedereen is welkom, dus neem vooral een iemand mee! Aanmelden kan via QR-code of haal een aanmeldformulier op bij het informatiebord in de hal van de kerk. Uiteraard zijn jullie ook welkom om met de eerstvolgende repetitie gewoon eens mee te doen.

Dit jaar starten we met een leuke WINACTIE!

Wij zouden het heel erg leuk vinden om het koor een mooie naam te geven. Daarvoor bieden we jullie graag de mogelijkheid om met ons mee te denken. Weten jullie met het gezin een leuke naam, laat het bij de aanmelding weten. Uit alle inzendingen kiezen wij een winnaar die de eer krijgt dat het koor hun naam draagt EN een toffe prijs ontvangt!

aanmelden via QR aanmelden via QR